Volvo fornyer 90-serien og elektrifiserer

Store Volvo-endringer

90-serien til Volvo skal bli mer attraktiv, samtidig som alle Volvo-modellene nå kan fås med elektrifisert drivlinje.

Dette er den ansiktsløftede versjonen av Volvo V90, som ladbar hybrid, slik Volvo markedsfører den. Video: Volvo Cars Vis mer
Publisert

Volvo lanserer facelift-versjoner av alle bilene i 90-serien, utenom SUV-en XC90. Det skriver Volvo Cars i en pressemelding fredag formiddag.

Bilmodellene det da er snakk om er sedanen S90 og stasjonsvognene V90 og V90 Cross Country. Disse bilene får endringer på det utvendige designet, samtidig som alle vil elektrifiseres, skriver selskapet.

Dette er endringene

På S90- og V90-modellene er det gjort endringer både på fronten og bakenden, med blant annet nye tåkelys, ny spoiler og nytt design på nedre del av støtfangeren foran.

På V90 og V90 Cross Country er de helt nye og redesignede LED-baklysene den mest markante endringen, og Volvo-modellene kommer nå også med sekvensielle blinklys. De ansiktsløftede modellene lanseres i tillegg med flere nye eksteriørfarger og felger.

På innsiden tilbyr nå Volvo en omfattende oppgradering av lydanlegget fra Bowers & Wilkins, som de har samarbeidet med i en tid, som «skal gi en enda bedre lydopplevelse, takket være en ny forsterker, støykansellerings-funksjonalitet og lydinnstillinger som blant annet kan gjenskape lydbildet i en jazzklubb», skryter Volvo selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.