Større diesel i Voyager

Europa roper på dieselalternativer, og Chrysler er lydhøre ved at Voyager nå kan leveres med en ny sterkere variant.

Publisert
Sist oppdatert
Større diesel i Voyager

Større diesel i Voyager

  1. Stort bilde!


Den nye 2,8-literen skiller seg ikke veldig mye fra den eksisterende 2,5-liter når det gjelder hestekrefter. Den nye leverer 150 hestekrefter og 360 Newtonmeter (Nm) fra 1.800 o/min. For dagens 2,5-liter er tilsvarende tall 141 hestekrefter og 312 Nm fra 1.800 o/min, og den nye motoren vil nok oppleves mer som sterkere enn som sprekere.

Mer markert

Trenden mot større selvtillit i linjene som er valgt i designen gir i ansiktsløftede Voyager seg uttrykk i kraftigere grill og dypere sideprofiler. Også lyktene er nye med klart glass og tydelige projektorer.

Sikkerheten har også fått ett løft ved av hodekollisjonsputene nå også tar vare på de som sitter i tredje benkerad. En annen jobb som er gjort på Voyager er bedre støyisolering, ifølge pressemeldingen skal lydnivået være redusert med 16 prosent.

I løpet av juni vil ansiktsløftede Voyager være på plass i Norge, dessverre er ikke prisen på den nye dieselutgaven klar ennå.

Her finner du mer Chrysler-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer