Størst i byen

Men sannelig: Denne SUV-en er miljøvennlig.

Størst i byen
Publisert
Sist oppdatert

Eierne av de gigantiske Hummer-SUV-ene har de siste par årene blitt like utskjelt som en viss avtroppende president i USA, først og fremst fordi de har blitt stående som symboler på alt miljøsvineriet i verden.

Her kommer enda en monster-SUV, men Knight VX skiller seg ut fra sin berømte forgjenger på noen viktige områder.

E85.

For det første bruker Knight VX bio-etanol, og selv om den også kan bruke vanlig bensin, er det ingen som vil risikere det i 2008. De kan jo få bank av miljøgjengene som henger rundt bensinstasjonene.

En 6.8-liters Ford V10-motor på 400 hestekrefter sluker drivstoff som en tørst hest sluker vann, men tanken med en kapasitet på 151 liter gjør at det er nok E85 å ta av.

Sjekk bildespesialen nederst i saken!

Knight VX er som du kanskje forstår ikke spesielt beskjeden. Den er over seks meter lang, nesten 2.5 meter bred, og med 40" dekk som klamrer seg fast til fire 20 tommers felger kan du bare glemme å kjøre inkognito.

Mot penetrering.

Det gjør ikke så mye. Bilens modifiserte Ford-karosseri er beskyttet mot uønsket ballistisk penetrering i henhold til spesifikasjonene til de skuddsikre guttene og jentene hos Armet Armored Vehicles, så hvor vidt du er synlig eller ikke er ikke så interessant så lenge kreditorene kan holdes på armlengdes avstand når den regningene forfaller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer