Størst i klassen

Opel er ferd med erstatte Vectra. Det blir ikke bare en ny bil, men også et nytt navn.

Publisert
Sist oppdatert

Spionfotografen vår har igjen vært i Nord-Sverige og knipset en ny modell. Denne gangen er det etterfølgeren til Opel Vectra.

Bildene vi har er av sedanen, men stasjonsvogn er også på vei. Ryktene skal ha det til at Insignia blir betydelig større enn dagens Vectra som er 4,84 meter som stasjonsvogn.

Se store bilder

Det snakkes om en lengdeøkning på opptil 14-15 centimeter, noe som i så fall vil bety at Insignia blir den største stasjonsvogna på markedet med nesten fem meter total lengde. Opel har allerede nå god plass i baksetet og nye Insignia vil vi tro blir enorm.

Bilen på bildene ser ikke ut som en femmetersbil, men også på dagens Vectra er det stor lengdeforskjell på sedan/kombikupé og stasjonsvogn. Dagens Vectra kombikupé er ikke mer enn 4,61 meter lang, altså 23 centimeter kortere enn stasjonsvognen.

Sjekk hva bilen din er verdt

Motorer

Motormessig er det lite som er klart, men vi regner med at den får oppgraderte versjoner av dagens motorer. Toppmotorene blir antagelig en 2,7-liters V6 dieselmotor med 200 hestekrefter og en 2,8-liters V6 bensinmotor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer