Journalister fra hele verden strømmer til Norge

Storstilt verdens­lansering skjer på norsk jord

Den ettertraktede elektriske premium-SUV-en Mercedes-Benz EQC har verdenslansering i Norge.

STRØMMER TIL NORGE: Fra og med i dag og to uker framover verdenslanseres den mye omtalte elbilen til Mercedes-Benz i Norge. 450 journalister fra hele verden er ventet til arrangementet, som starter på OSL Gardermoen. Foto: NTB Scanpix
STRØMMER TIL NORGE: Fra og med i dag og to uker framover verdenslanseres den mye omtalte elbilen til Mercedes-Benz i Norge. 450 journalister fra hele verden er ventet til arrangementet, som starter på OSL Gardermoen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste halve året har Jaguar og Audi lansert sine premium-SUV-er, på batteri, med stor oppmerksomhet. Nå er det Mercedes-Benz sin tur til endelig å vise sin Tesla-killer ordentlig fram.

Om lag 450 journalister fra hele verden er på vei til Norge. Fra i dag til 21. mai er det nemlig verdenslansering av den ettertraktede premium-elbilen til Mercedes-Benz, EQC.

- At Daimler velger å legge årets viktigste lansering til Norge er veldig stort for oss. Vi har jobbet for dette i lang tid og det bekrefter samtidig at Norge er et av de viktigste markedene for EQC, forteller pr- og informasjonssjef Audun Hermansen oppstemt overfor Dinside.

Kostbart

En så stortstilt billansering koster normalt hundrevis av millioner kroner, for bilprodusentene. Det er ikke nødvendigvis uhørt med en prislapp på 250 millioner kroner. Pr- og informasjonssjefen til den norske Mercedes-importøren vil imidlertid ikke uttale seg om kostnaden.

- Jeg har ikke en pris til deg, men kan garantere at Daimler (Mercedes-Benz-produsenten) kommer til å levere et solid arrangement, sier Hermansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer