Stort og lekkert fra Opel

Er du blant de mange som vurderer en kompaktklasse-basert stasjonsvogn? Da bør du ikke overse Opels nye alternativ.

Publisert
Sist oppdatert

EXETER, ENGLAND (DinSide Motor): Nye Astra stasjonsvogn er på plass i Norge allerede i slutten av denne måneden - og er en opplagt prøvekjørings-kandidat for den som er på jakt etter stasjonsvogn i prisklassen 200.000 til 250.000 kroner. Hvorfor?

Lang

Jo, fordi den nye stasjonsvognen har mange sterke sider. For det første er bilen uvanlig stor, ikke minst i lengderetningen. Bilen kan skilte med hele 451,5 og blir dermed betydelig lengre enn opplagte konkurrenter som Toyota Corolla og Peugeot 307. Disse bilene måler henholdsvis 439 og 442 centimeter. Ja, den nye Astraen er til og med lengre enn biler som BMW 3-serie Touring (448 cm) og Volvo V50 (451 cm).

500 liter

Stor utvendig lengde er selvsagt intet mål i seg selv. Men med 451 centimeter fra støtfanger til støtfanger skapes muligheter for å utvikle et svært rommelig interiør. Og nettopp dette potensialet har Opel utnyttet, noe både baksete-passasjeren og bagasje-stueren nyter godt av. For selv godt voksne kan ta plass i disse baksetene uten fare for at verken føtter, knær eller isse lider overlast. Og lasterommet svelger unna hele 500 liter, nesten 100 liter mer enn enkelte konkurrenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer