STORTEST: Den beste familiebilen til 200.000

Tittelen er ambisiøs. Den beste, nye, familiebilen på dagens marked til rundt 200.000 kroner skal kåres av våre testere. Oppgaven var slett ikke lett, og det er ingen tvil om at mange kan komme til å velge annerledes enn hva vi gjorde.

Publisert

Allerede i valget mellom testbiler er oppgaven nesten umulig. Plukk ut 5 familiebiler som koster rundt 200.000 kroner, kåre en vinner. Joda. Grei skuring. Sikkert.

Problemet er bare at det finnes hundrevis av modeller å velge mellom, og det finnes sikkert like mange definisjoner av hva slags behov en familie har når det kommer til bilvalg. Og vi legger heller ikke skjul på at det finnes svært mange gode alternativer til de bilene vi har valgt ut. Men la oss titte litt på de valgene vi har gjort.

Våre testkriterier

I første rekke ønsket vi å se på vanlige familiebiler i kompakt-klassen, der det er like vanlig å velge en kombikupe som en stasjonsvogn. Vi valgte det siste, vi ville ha plass til både hund og barnevogn i bagasjerommet. Og vi ønsket en vanlig stasjonsvogn, ikke "Fleksibiler" av typen vi testet sammen med TV2 Hjelper deg sist (denne testen 5036">finner du her).

Men etter undertegnedes oppfatning finner du sannsynligvis den beste familiebilen nettopp blant fleksibilene, som ofte har bedre komfort, bedre plass -- eller rett og slett bedre plassutnyttelse og fleksibilitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer