STORTEST: Vårens beste GPS-er

Skal du kjøpe GPS til ferien bør du følge nøye med.

Publisert
Sist oppdatert

Synes du det er vanskelig å velge hvilken GPS du skal kjøpe? I så fall bør du følge nøye med, for vi har testet seks spennende modeller fra HP, Garmin, TomTom, Harman/Kardon, Medion og Navigon. Tre av disse er gode kjøp, men vinneren kniper seieren på sine unike ekstrafunksjoner.

Nytte og funksjon

At en GPS klarer å vise deg veien fra A til B er naturlig nok et minimumskrav i 2008, og selv om det er forskjeller er dette heldigvis en øvelse de aller fleste modellene klarer helt greit.

Men for å bli best i test krever vi selvsagt mer. GPSen bør være så brukervennlig at hele familien kan finne ut av det, og dette er dessverre et punkt hvor ikke alle produsentene er like gode.

Trykk på play-knappen for video fra testen:

Slik ble testen gjennomført

Så hvilken bør du kjøpe?

Av de seks modellene var det spesielt tre som skilte seg ut på en svært positiv måte. Alle tre er gode og anbefalte kjøp.

Kampen mellom første og andre-plassen står ikke uventet mellom Garmin og TomTom. Dette er modellene for deg som både vil ha mange finesser og enheter som er enkle å bruke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer