Streik gir gratis bompasseringer

Streik blant vekterne fører til ubemannede bomstasjoner og dermed gratispasseringer for bilistene.

STREIK FØRER TIL GRATIS BOMPASSERINGER: Vekterstreik fører til gratis bompasseringer ved noen bomstasjoner, blant annet Svinesund og Atlanterhavstunnelen. Foto: Per Ervland
STREIK FØRER TIL GRATIS BOMPASSERINGER: Vekterstreik fører til gratis bompasseringer ved noen bomstasjoner, blant annet Svinesund og Atlanterhavstunnelen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Streik blant vekterne i Norsk Arbeindsmannsforening, fører til muligheter for gratispasseringer i flere bomringer i landet. Pass bare på at du velger riktig fil!

Veldig mange bomstasjoner har etterhvert blitt automatiserte, og på disse bomstasjonene kan du følgelig ikke glede deg over å kunne passere gratis. Men ved betjente bomstasjoner eller også ved bomstasjoner med myntinnkast, kan det lønne seg å sjekke at du kjører i riktig fil. Der innkrevingene avhenger av vektere til enten å tømme myntinnkastene, eller til fysisk å ta imot pengene, kan tjenestene være stengt og dermed gratis dersom vekterne streiker.

Kjør der det er merket gratis!

Her kan du kjøre gratis

Her er noen av bomstasjonene som DinSide har funnet er rammet av streik. Kjenner du til flere? Tips journalisten. eller skriv inn i debattfeltet nedenfor.

Vekterstreiken rammer også flyplassene, men det er langt mindre lystbetont for brukerne.

Svinesundsforbindelsen: Alle stasjonene er gratis, ifølge Svinesundsforbindelsens nettsider.

– Bommen til Svinesund er nå stengt. Det betyr at nordmenn som skal på handletur til Sverige kan kjøre gratis og slipper å betale bompenger. Det liker bilistene, sier distrikssekretær Lars Moholdt i Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF), avdeling 1 Øst til Moss avis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer