Subaru Impreza WRX STI: Pudderkongen

Vi har kjørt denne bilen langt og lenge. Subaru leverer nok en gang en fantastisk kjøreopplevelse med sin STI-variant av Impreza.

Subaru Impreza WRX STI: Pudderkongen
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare "skibumser" som leter etter puddersnø. Med denne bilen til disposisjon er det også svært attraktivt å oppsøke litt ubrøytet terreng. Vi snakker da om igjenføykede fjellveier med nysnø så lett som mel, og med oversiktlige og fine svinger. Med låst senterdifferensial og et godt grep rundt rattet så er det nemlig Impreza WRX STI som er den perfekte redskapen for puddersnø, og ikke brede plankeski.

Du vil oppleve en bil som oppfører seg himmelsk, som lager herlige korketrekkere med oppvirvlet snø etter deg og som har vinteregenskaper du trodde ikke var mulig å få til i en bil. Styringen er så direkte og følsom at du kjenner alt som foregår under hjulene, og bilen er veldig lettkjørt og ekstremt underholdende.

STI

Det er det glorete rosa STI-merket som avslører at dette er noe spesielt. Sammen med detaljene fire eksosrør bak, bredere sporvidde, bulende skjermer og gullfelger skaper det rammen rundt grombilen Impreza WRX STI. STI er en forkortelse som står for Subaru Tecnica International. De holdt nylig på med rallysatsingen til Subaru, som nå er lagt ned, samt annen motorsport og spesialmodeller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.