Subaru viser ny Outback

Subaru viser en helt ny utgave av sin forhøyede firehjulsdrevne stasjonsvogn Outback.

Subaru viser ny Outback
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer kun få dager etter at man også sendte ut bilder av nye Legacy. Outback er i bunn og grunn samme bil som Legacy stasjonsvogn, men har fått høyere bakkeklaring og en del offroad-elementer på stylingsiden. Dermed er Outback mer terrengdugelig og røff enn en vanlig Legacy stasjonsvogn.

Kortere, men større

Sammenlignet med dagens Outback er den nye utgaven et par centimeter kortere, men skal i følge Subaru likevel har bedre plass innvendig, ikke minst takket være at akselavstanden er økt med drøyt syv centimeter. Outback har også blitt både bredere og høyere.

Diesel viktigst

Når det gjelder motorer er det i all hovedsak bokserdieselen på 2,0 liter med 150 hester som blir aktuell her til lands. En 2,5-liters bensinmotor med 170 hestekrefter blir også tilgjengelig, med manuell girkasse som standard og en trinnløs automat som alternativ. Noen automatkasse blir neppe tilgjengelig til dieselmotoren med det aller første.

Terrengegenskaper

Firehjulsdrift er selvsagt standard og bakkeklaringen på 22 centimeter er mer enn mange SUVer kan by på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer