Super-Aston endelig vist

Enda mer krydder i anledning Genève-utstillingen.

Foto: Aston Martin
Foto: Aston Martin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GENÈVE (DinSide Motor): Vi har skrevet mye om Aston Martin i det siste - og for så vidt om andre sports- og supersportsbiler. Lavkonjunkturen har ikke hindret produsentene av entusiastbiler for de rike i å få ut sine produkter og konsepter - og vise dem frem i Genève. Vi ser på det som krydderet i biltilværelsen - som for øvrig blir stadig mer fornuftig.

Gled dere, for vi vil komme med den beste bildespesialen vår derfra når showet avsluttes...

I mellomtiden: Her følger en oppdatering av vår tidligere publiserte sak om det absolutte topproduktet i Aston-Martin-katalogen: One-77.

Skal bli verdens dyreste

One-77 fra Aston Martin overtar ifølge den britiske avisen Daily Telegraph tittelen som verdens dyreste nye serieproduserte bil fra Bugatti Veyron. Denne hadde en prislapp på 800.000 pund (8,6 millioner kroner) mens den nye superbilen fra Aston Martin, som vil plassere seg i kategorien over Mercedes SLR McLaren, Porsche Carrera GT og Ferrari Enzo, skal koste 1,2 millioner pund eller nær 13 millioner kroner etter dagens kurs. Norske avgifter vil komme i tillegg for en eventuell norsk kunde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.