Super-Aston med V12 på vei

I Genève ble produksjon bekreftet, og nå testes superbilen på Nürburgring.

Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet Motor Authority bringer informasjonen om at den kommende Aston Martin V12 Vantage RS, som produsentens toppsjef Ulrich Bez nylig bekreftet skal komme i produksjon, for tiden undergår tester på Nürburgring-banen i Tyskland. Vi bringer derfor i reprise følgende bakgrunnsartikkel som vi publiserte første gang i desember 2007:

For en stor del er Aston Martins suksess de siste årene et resultat av at ingeniører og designere har kunnet arbeide hånd i hånd for å oppnå den best mulige forenlighet mellom form og funksjon.

Form/Funksjon

Denne kommentaren fra den eksklusive britiske bilprodusentens designdirektør, Marek Reichmann, representerer i stor grad grunnfilosofien hos Aston Martin. Den er ikke ny, men er blitt fornyet og effektivisert, og slett ikke dementert etter at Aston ble skilt ut av Ford-konsernet for tre kvart år siden.

Så mye er bilen din verdt

V12 Vantage RS

Det nye designsenteret som ble åpnet 11. desember understreker denne utviklingen. I anledning denne åpningen kunne Aston Martins toppsjef, Ulrich Bez, stolt vise frem det nyeste råskinnet: Aston Martin V12 Vantage RS, en bil som ble presentert som en konseptbil, men som helt tydelig er beregnet på produksjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer