Superb og Octavia med imponerende firehjulsdrift

Skoda-modellene Superb og Octavia har allerede mange sterke sider. Nå har de i tillegg fått firehjulsdrift som imponerer.

Publisert
Sist oppdatert

KIRUNA, NORD-SVERIGE (DinSide Motor): Vi har skrevet mye pent om andre generasjon Octavia, som ble lansert her i landet høsten 2004. For noen uker siden var vi i utlandet og prøvekjørte den ansiktsløftede utgaven av andre generasjon, som offisielt Norges-introduseres i disse dager. Vi kunne da rapportere at Octavia har blitt enda mer attraktiv og nå fremstår som enda mer bil for pengene.

Blant de beste i mellomklassen

Også andre generasjon Skoda Superb, som ble lansert i fjor høst, har fått mange lovord her på DinSide Motor. Vi har prøvekjørt og testet bilen flere ganger og har kunnet konstatere at nye Superb er en meget god bil. Så god at bilen fremstår som et av de aller beste mellomklasse-kjøpene du kan gjøre.

En av de få ulempene ved nye Superb, er at den som forgjengeren foreløpig ikke er tilgjengelig som stasjonsvogn. Vi har imidlertid sikre kilder på at Skoda denne gangen vil få lov til å lage en Superb stasjonsvogn - selv om en slik bil åpenbart kan bli en farlig konkurrent for familiemedlemmene Volkswagen Passat, Audi A4 og Audi A6. Vi antar at Superb stasjonsvogn vil være på plass sent 2009 eller tidlig i 2010.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer