Ford Mustang Mach-E 2021

Superelbilen utsatt!

Den ettertraktede elbilen fra Ford var ventet snart - nå kommer ikke før til neste år.

Det skal ha vært ventet om lag 4.000 eksemplarer av den elektriske og sporty SUV-en Ford Mustang Mach-E til Norge i løpet av 2020. Nå har corona-viruset satt en stopper for den planen. Foto: Fred Magne Skillebæk
Det skal ha vært ventet om lag 4.000 eksemplarer av den elektriske og sporty SUV-en Ford Mustang Mach-E til Norge i løpet av 2020. Nå har corona-viruset satt en stopper for den planen. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

Elbilen Mustang Mach-E skulle ta det norske Ford-salget til himmels i 2020. Endelig skulle også de ha en bil som norske elbilentusiaster kaster seg over.

Det har også skjedd. Men alle de tusenvis av kundene på ventelista må nå smøre seg med ekstra tålmodighet.

Det er fordi Ford Mustang Mach-E nå er bekreftet forsinket. Årsak: covid-19, naturligvis.

- Dessverre medfører virus-avbruddet ved våre fabrikker noe forsinkelser for de første leveringene av Mustang Mach-E, forklarer kommunikasjonssjef Anne Sønsteby i Ford Motor Norge overfor Dinside.

Kommer i 2021

Hun vil ikke avsløre hvor mange kunder som fortsatt venter på å få bilen i Norge. Importøren har tidligere skrytt av at det i løpet av de første 24 timene var 1.800 personer som skrev seg opp for «forhåndsordre» av bilen.

- Per nå har vi naturlig nok langt flere enn det som venter på Mustang Mach-E i Norge, sier hun hemmelighetsfullt.

Det skulle i utgangspunktet leveres om lag 4.000 elbiler, til de første kundene i fjerde kvartal. Ifølge Ford Motor Norge er ting allerede i ferd med å normalisere seg for produksjonen, men de rekker ikke å komme i gang før årsskiftet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer