Superhybrid med firehjulsdrift

Russ Wicks har grunnlagt Kepler Motors og viser sin første hybridsportsbil i Dubai.

Superhybrid med firehjulsdrift
Publisert
Sist oppdatert

Bilen er relativt kompakt og har et utseende som vi synes minner mer enn litt om Pagani Zonda. Det har nok mer å gjøre med at form følger funksjon enn noen bevisst imitasjon.

Dubai-show

Det er ingen tilfeldighet at bilen nå vises første gang i Dubai; tross gjeldskrisen som nylig truet landet er det mye penger i denne regionen av verden og denne typen bil får god avsetning. Kepler Motion, som denne bilen heter, er dermed et av trekkplastrene på Dubai Motor Show som varer fra 16. til 20. desember.

Karbonkeramisk

Her finner man det meste av moderne supersportsbil-teknologi fra det ultra-lette karosseriet som for en stor del består av karbonfiber-kompositt materiale. Både aerodynamikk og understell kan selvsagt reguleres variabelt. Kepler Motors gjør edt stort nummer ut av bremseteknologien som kommer fra Stoptech og kalles "Continuous Carbon Ceramic (C3) AeroRotors". Forsterkede keramiske bremser, med andre ord.

Michelin Pilot Sport-dekkene har dimensjonene 275/35-19 foran og 335/30-20 bak.

Kepler Motion er 444 centimeter lang, to meter bred og 119 centimeter høy. Akselavstanden er 267 centimeter. Noen vektoppgaver har vi ikke funnet, men tatt i betraktning de heftige ytelsene som er forventet kan ikke vekten være veldig høy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer