SUV-favoritt fornyes

Etter fire år på markedet reviderer Toyota trynefaktoren på folke-SUVen RAV4.

SUV-favoritt fornyes
Publisert
Sist oppdatert

I januar 2006 lanserte Toyota tredje generasjon RAV4, en av modellene som definerte folke-SUV-segmentet i første halvdel av 90-årene. Modellen var blitt betydelig mer forseggjort med årene og er idag en av mange modeller som konkurrerer om en kundegruppe som i mellomtiden har vokst betraktelig.

Annen endring

I fjor fikk RAV4 en del oppgraderinger, deriblant nye motorer og en lett retusjering. Dette er med andre ord andre gang denne generasjonen blir oppdatert. Når det gjelder detaljene er det lite som har lekket ut annet at interiøret er oppgradert i tillegg til fronten, som er betydelig endret og gir en mer markant familielikhet med Avensis.

Mere nytt

Av annet (relativt) nytt Toyota vil vise i Genève minner vi om tre interessante modeller som vi har omtalt tidligere her på DinSide.

Den ene er videreutviklingen av Toyota Prius, som skal lanseres som ladbar hybrid - det vil si med ytterligere reduksjon i utslipp.

Den andre er Auris hybrid, en kompakt makker til dagens prius i Toyota-stallen. Auris får for øvrig også en ansiktsløftning, og vil fremstå på messen med fornyet utseende. Vi kommer for øvrig til å prøvekjøre oppgraderte Auris på forhånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.