Suzuki med Passat-konkurrent

Her kan du se alle de offisielle bildene av Kizashi - Suzukis mellomklassesedan.

Suzuki med Passat-konkurrent
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ved flere anledninger skrevet om Kizashi - men da har det vært en av konseptbilene vi har omtalt. Dem har det vært tre av, gradvis mindre spektakulære, og som forventet er den produksjonsklare bilen adskillig mer moderat i sitt formspråk og generelle utseende.

Passat i siktet

I løpet av de siste to årene har nemlig på diverse bilutstillinger Kizashi concept 1, 2 og 3 vist vei mot det som skulle bli merkets første mellomklassesedan - en bil som i markedet vil ta opp kampen med VW Passat, Toyota Avensis, Mazda 6 og Ford Mondeo.

Lite teknisk info

Suzuki har vært rause med bildematerialet, men når det kommer til tekniske data er det svært sparsommelig. Vi får vite at standard motorisering i denne omgang er en bensindrevet rekkefirer helt i aluminium med et slagvolum på 2,4 liter. Effekt, dreiemoment og utslippstall oppgis ikke i denne omgang. Ytelsene vet vi dermed ikke noe om. Sekstrinns manuell girkasse er standard, men det vil også bli mulig å få bilen utstyrt med en trinnløs - kontinuerlig variabel - automatkasse. som også skal kunne gires manuelt med hendler på rattet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer