Sveits forbyr store arrangementer på grunn av virusutbruddet

Myndighetene i Sveits forbyr arrangementer med mer enn 1.000 personer for å hindre spredningen av koronaviruset.

AVLYST: Bilmessen i Geneve skulle ha gått av stabelen i neste uke – for 90. gang. Nå har messen blitt avlyst. Foto: Jamieson Pothecary
AVLYST: Bilmessen i Geneve skulle ha gått av stabelen i neste uke – for 90. gang. Nå har messen blitt avlyst. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

Forbudet, som i første omgang varer fram til 15. mars, gjelder både offentlige og private arrangementer, opplyser myndighetene fredag.

Dermed rammes blant annet bilutstillingen i Genève, som skulle begynne 5. mars. Messen, som i år skulle bli arrangert for 90. gang, er dermed avlyst.

Fra før av er det kjent at den årlige klokkemessen i Genève avlyses på grunn av virusutbruddet. Arrangørene opplyste torsdag at de selv har valgt å avlyse messen for å beskytte helsen til gjestene.

Til nå er 15 personer smittet med koronaviruset i Sveits.

Også årets mobilmesse i Barcelona, som skulle ha fått av stabelen denne uka, ble avlyst bare uker før arrangementet. Her traff arrangørene beslutningen etter at den ene produsenten etter den andre trakk seg i frykt for coronasmitte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer