Svindelselskap i gang igjen

Nye domener, nytt firma og ny adresse.

FLERE PRØVER SEG: Tidligere har vi skrevet om aktører som Bilpris.net som tilbyd verdivurdering mot betaling. En faktura mange brukere ikke skjønte ville komme. Nå er lignende aktører i sving igjen. Foto: DINSIDE
FLERE PRØVER SEG: Tidligere har vi skrevet om aktører som Bilpris.net som tilbyd verdivurdering mot betaling. En faktura mange brukere ikke skjønte ville komme. Nå er lignende aktører i sving igjen. Foto: DINSIDE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her på DinSide har vi tidligere skrevet det som nærmest kan kalles en serie om Bilpris.net, nettsiden hvor et særdeles tvilsomt firma ønsket å verdivurdere bilen din mot betaling – enten du ønsket det eller ei. Nå er selskapet i gang igjen.

DinSide råder: Ikke betal regninger fra Bilpris.net

Løgn etter løgn

I Sverige har farsotten gått som ild i tørt gress. Med erfaringene fra Sverige har de såkalte tjenestene deres i Norge blitt slått raskt ned på. Forbrukerombudet gikk tidlig ut og advarte mot selskapet og deres metoder. Så gjorde også vi. Gjennom flere artikler kledde vi av selskapets mange metoder til å være alt fra løgn til andre former for bedrag. Bedriftsstrukturen deres viste seg å være heller tvilsom.

Falske adresser

Bilpris.net oppga adresser de hadde leid. Dette viste seg å være postboksadresser som de ikke lenger leide. De påberopte seg ansatte som ikke fantes. Bildene var byråbilder av fiktive personer. Faktureringsselskapet de benyttet sa etter hvert opp avtalen på grunn av driftsmetodene Bilpris.net opererte med. Da opprettet de et eget faktureringsselskap som vi ikke engang klarte å finne på den oppgitte adressen. Nå har bakmennene startet på nytt med andre domenenavn, firmanavn, og tilholdssted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.