Takløse toner

Aston Martin kapper taket.

Takløse toner
Publisert
Sist oppdatert

Det er bilutstilling i Paris denne uken, noe Aston Martin er veldig klar over. De skal nemlig vise frem sin nye – trekk pusten – Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster. Nå skal vi ikke ledes til å tro det er en helt ny bil, men den har sine oppgraderinger. Dessuten, dette er rimeligste modell fra Aston Martin uten tak. Pris? Ikke fastsatt, men fortsatt billigst. Vil du vite alt om Aston Martin?

Bilen er basert på N420, arvtakeren til N400, som kom i juli. Vi har heller ingen grunn til å tro at motoriseringen er noe annet enn i N420 edition coupe, hvilket er en 420-hesters stall med virile gamper, godt plassert under panseret. Denne er koblet sammen med en 6-trinns manuell girkasse, eller en Sportshift semi-automat.

Her finner du flere Aston Martin uten tak

Når dette er sagt, så er N420 igjen basert på Vantage fra 2008. At de nå velger å kappe taket kommer ikke som noen bombe. Ingen bil er forutsigbar som en kabrioletversjon av en kupe av dette slaget. Hent vinkelsliperen, kapp stolpene, og vips. Designen er så godt som identisk fra skulderlinjen og ned.

Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster har premiere på bilutstillingen i Paris om et par dager, og så snart vi får vite flere detaljer er vi tilbake med oppdateringer. Bilder kan vi derimot by på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer