Tesla Cybertruck som campingbil

Rundt 6000 nordmenn står på liste for å kjøpe Teslas elektriske Cybertruck. Nå er det klart at den også kan utstyres som campingbil.

JAKT, FISKE OG CAMPING: Dette påbygget har alt - kjøkken, bad, soverom og stue. Med en CyberLandr bakpå, blir Teslas Cybertruck noe for aktive familier. Video: CyberLandr Vis mer
Publisert

Planen er at Teslas nye pickup skal komme på markedet allerede i år. I første omgang kommer utgaven med firehjulstrekk, der toppmodellen ifølge Tesla-sjef Elon Musk vil koste 69 900 dollar, tilsvarende 575 000 kroner. Modellen med tohjulstrekk blir billigere, men kommer ikke før i 2022.

Tesla-sjefen fortalte for noen uker siden at 250 000 personer står på liste for å kjøpe bilen. Cybertruck Owners Club har tatt mål av seg til å samle alle som betaler inn depositum for å kjøpe i en database. Der vi kan se at også 6000 nordmenn ønsker seg denne elektriske monster-pickupen.

Slås sammen

Da har de samtidig sikret seg en bil som blir perfekt til camping, fisking, jakt og andre utendørs aktiviteter. Et selskap som heter CyberLandr har nemlig utviklet et camping-påbygg som passer nøyaktig på lasteplanet til Cybertruck.

Påbygget er sammenleggbart, slik at det passer under dekslet på lasteplanet når det ikke er i bruk. Vel framme der du skal campe, trykker du bare på en knapp og etter et par minutter har du et lite hus som inneholder både oppholdsrom, soverom, bad og kjøkken.

SLÅS SAMMEN: Gjennomskåret ser camping-påbygget ut slik. Det slås opp elektrisk og passer under lokket på lasteplanet når det er slått sammen. Foto: CyberLandr
SLÅS SAMMEN: Gjennomskåret ser camping-påbygget ut slik. Det slås opp elektrisk og passer under lokket på lasteplanet når det er slått sammen. Foto: CyberLandr Vis mer

På taket er det et solcellepanel på 500 watt, som lader en batteripakke på 20 kWt, og sørger for strøm nok til alle de finurlige innretningene. Døren til herligheten har for eksempel ikke håndtak, men åpner seg automatisk «når en autorisert person går opp trappen», ifølge CyberLandr.

To voksne, to barn

Innvendig er utstyret komplett: Varme i gulvet, ovn med induksjonstopp, kjøleskap, stemmestyrt vannkran, skuffer som åpner og lukker seg automatisk. Det skal være plass til to voksne og to barn her. Satelitt-TV er selvfølgelig standard. Wi-Fi anlegget kan også brukes til å ringe med dersom telefonen din har gått tom for strøm.

CyberLandr skal bygges i nærheten av Teslas Gigafactory i Texas, men kommer foreløpig som et ekstrautstyr du selv må montere. Den veier rundt 500 kilo og er ikke spesielt billig:

HJEMMEKOSELIG: Slik CyberLandr ser ut i dag, er det ikke spesielt hjemmekoselig. Det har imidlertid alle fasiliteter, inkludert varme i gulvet, solceller og satelitt-TV: Foto: CyberLandr.
HJEMMEKOSELIG: Slik CyberLandr ser ut i dag, er det ikke spesielt hjemmekoselig. Det har imidlertid alle fasiliteter, inkludert varme i gulvet, solceller og satelitt-TV: Foto: CyberLandr. Vis mer

Koster flesk

Firmaet har lansert en pris på 50 000 dollar (410 000 kroner) – omtrent det samme som enkelte utgaver av Cybertruck kommer til å koste.

Du kan melde din interesse for en CyberLandr ved å betale inn 100 dollar på selskapets hjemmeside. Legger du inn 5000 dollar, sikrer du deg plass foran i køen, ifølge CyberLandr.

God ferie, skitt fiske, eller hva annet du tenker å bruke denne til.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer