Tesla Cybertruck som campingbil

Rundt 6000 nordmenn står på liste for å kjøpe Teslas elektriske Cybertruck. Nå er det klart at den også kan utstyres som campingbil.

JAKT, FISKE OG CAMPING: Dette påbygget har alt - kjøkken, bad, soverom og stue. Med en CyberLandr bakpå, blir Teslas Cybertruck noe for aktive familier. Video: CyberLandr Vis mer
Publisert

Planen er at Teslas nye pickup skal komme på markedet allerede i år. I første omgang kommer utgaven med firehjulstrekk, der toppmodellen ifølge Tesla-sjef Elon Musk vil koste 69 900 dollar, tilsvarende 575 000 kroner. Modellen med tohjulstrekk blir billigere, men kommer ikke før i 2022.

Tesla-sjefen fortalte for noen uker siden at 250 000 personer står på liste for å kjøpe bilen. Cybertruck Owners Club har tatt mål av seg til å samle alle som betaler inn depositum for å kjøpe i en database. Der vi kan se at også 6000 nordmenn ønsker seg denne elektriske monster-pickupen.

Slås sammen

Da har de samtidig sikret seg en bil som blir perfekt til camping, fisking, jakt og andre utendørs aktiviteter. Et selskap som heter CyberLandr har nemlig utviklet et camping-påbygg som passer nøyaktig på lasteplanet til Cybertruck.

Påbygget er sammenleggbart, slik at det passer under dekslet på lasteplanet når det ikke er i bruk. Vel framme der du skal campe, trykker du bare på en knapp og etter et par minutter har du et lite hus som inneholder både oppholdsrom, soverom, bad og kjøkken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer