Tesla: Lad gratis for alltid

Ja, du leste riktig.

Du har forstått det riktig. Det er helt gratis! Tesla Model S selges med andre ord drivstoff inkludert - for bilens levetid! Foto: Tesla
Du har forstått det riktig. Det er helt gratis! Tesla Model S selges med andre ord drivstoff inkludert - for bilens levetid! Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Teslas superladere er nå på plass.

Tesla overrasker og overrasker. Som første land utenfor USA har Tesla nå oppført seks ladestasjoner rundt om i Norge, og det er ikke tilfeldig at det ble her. Norge er det viktigste markedet for Tesla utenfor USA, og det ser ut til at vi nå blir prioritert, nær sagt både foran og bak.

Model S til røverpriser: Dette er prisene

20 minutter

Fredag 30. august var således en merkedag for eksisterende og kommende eiere av Tesla. Da ble nemlig seks ladestasjoner med hurtigladere åpnet for bruk, og kun ment for Tesla. Her kan du lade bilen i en fei, for på den måten å ha en rekkevidde som nær sagt en hvilken som helst annen bil. Eneste forskjell er at fylling av drivstoff tar litt lenger tid. Setter du av 20 minutter, så kan du gå fra nær tomt til rundt halvfullt batteri. Dette er nok til ca. 25 mil kjøring.

Kommer Model S med firehjulsdrift?

Ekspressfart

Teknologien ligger i selve laderen, for med disse hurtigladerne omgår du all infrastruktur i bilen som har med ladingen å gjøre. Hurtigladeren snakker direkte med batteriet, og slipper forsinkende elementer. I tillegg er den naturligvis i stand til å levere så mye effekt som skal til for at regnestykket går opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer