Tesla med kreativ vervekampanje!

Kjenner du til ti stykker som vurderer å kjøpe seg en ny Tesla? Da kan du tjene mye!

DENNE MÅ KJØPES: Om du skal få vervingen godkjent av Tesla.  Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN
DENNE MÅ KJØPES: Om du skal få vervingen godkjent av Tesla. Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla kom nylig med en kreativ annonsering, hvor du som Tesla eier kan overbevise en annen til å kjøpe tesla med ditt brukernummer.

Tilbake får du som verver 1000 dollar, eller 1000 kroner som Tesla har rundet opp til her i landet. Det samme avslaget får din venn som kjøper bilen. (Oppdatert journ.anm)

Gjelder kun Tesla Model S

Reglene er enkle og med noen begrensninger som kan by på utfordringer. For det første gjelder dette kun om personen kjøper en ny Modell S. Den andre regelen er tidsfristen, som er satt til 31 oktober i år, 2015. I tillegg må du også eie en Tesla selv.

Les også: Ny Tesla på vei.

Stor gevinst

Skulle du være en stor påvirkningskraft for dine venner, venter det intet mindre enn en Model X i premie. Dette gjelder dog den første i Europa som kan skilte med ti vervede medlemmer.

Les alt om Tesla her!

Vervepengene må benyttes mot et servicesenter, oppgraderinger eller en ny Model S.

Ververe som klarer å samle fem kjøpere, vil motta to billetter til Teslas Gigafactory Grand Opening Party, men du må stå for reise og overnatting selv.

KAN BLI DIN om du vinner.  Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK
KAN BLI DIN om du vinner. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Vis mer


Klarer du å verve ti kjøpere, men ikke som førstemann, mottar du allikevel muligheten til å kjøpe en fullverdig Founder Series Model X. Du sparer da omkring 200.000 kroner.

Kan holde rabatten tilbake

Tesla forteller på sine sider at de gjør dette i god tro, og forventer at brukere handler i tråd med deres intensjoner. De forklarer også at de kan holde tilbake rabattpenger om de mistenker at forbrukeren ikke har handlet i tråd med dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer