Pris på Model 3

Tesla Model 3: Prisene klare

Endelig kommer tiden svært mange nordmenn har ventet på - nei, vi snakker ikke om jul, men om levering av Tesla Model 3.

SNART KLAR FOR LEVERING: Her står en leveringsklar Tesla Model 3. Prisene for Norge er nå klare - de starter på 464.000 kroner. Foto: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / SCOTT OLSON
SNART KLAR FOR LEVERING: Her står en leveringsklar Tesla Model 3. Prisene for Norge er nå klare - de starter på 464.000 kroner. Foto: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / SCOTT OLSON Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den mer folkelige Teslaen, Model 3, er snart klar for levering også til europeiske kunder. Det bekrefter selskapet i dag via den norske kommunikasjonssjefen, Even Sandvold Roland.

I løpet av de kommende ukene vil Tesla invitere Model 3-reservasjonsholdere i Europa til å bestille de to første variantene, Model 3 Long Range Dual Motor All-Wheel Drive, og toppmodellen Model 3 Performance.

Levering begynner i februar og leveringsrekkefølgen er basert på reservasjonsdato, leveringssted og utstyrsvalg.

Fra 464.000 kr

Model 3 med Long Range-batteriet og firehjulsdrift starter på 464.020 kroner, inkludert vrakpant og dokumentavgift, og har en WLTP-rekkevidde på 544 km.

Model 3 har fem ulike fargevalg, - med sort lakk inkludert som standard. Metallic-fargene Midnight Silver og Deep Blue koster 12.500 kroner. Multi Coat Red koster 20.900 kroner og Multi Coat Pearl White koster 16.700 kroner. Det Tesla kaller premiuminteriør er inkludert i sort, mens sort og hvitt premiuminteriør koster 8.400 kroner.

Kundene kan velge mellom 18-tommers Aero-hjul som standard og 19-tommers Sport-hjul som koster 12.500 kroner. 20-tommers Performance-hjul er inkludert i Performance-pakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer