Tesla-svarene alle ventet på

Et firesifret antall Tesla-eiere satt spent i salen på Folketeateret da Elon Musk åpnet for spørsmål under Oslo-besøket nylig. Her er høydepunktene.

IVRIG PUBLIKUM: Elon Musk måtte svare på mange spørsmål fra et ivrig norsk publikum. Ikke alle spørsmålene var like relevante, men Musk svarte så godt han kunne.                Foto: STEIN INGE STØLEN
IVRIG PUBLIKUM: Elon Musk måtte svare på mange spørsmål fra et ivrig norsk publikum. Ikke alle spørsmålene var like relevante, men Musk svarte så godt han kunne. Foto: STEIN INGE STØLEN Vis mer

Det var en snøfylt, kald og grå lørdag i Oslo. En helt typisk vinterdag i hovedstaden. Bortsett fra en ting. Utenfor Folketeateret i sentrum står en skokk med folk og venter.

Folkemengden har en ting felles; de har alle kjøpt en Tesla Model S. Mange har fått bilen sin levert, noen venter fortsatt.

Noen har allerede en bestilling inne på SUV’en Model X. Samtlige står med sommerfugler i magen, for snart skal de få slippe inn i salen og stille spørsmål til Teslas grunnlegger, Elon Musk.

Les også: Tesla Model S fornyes i år

Helt surrealistisk

Dørene åpner. Salen fylles, folk kommer til ro. Kameraene står klar, hele møtet filmes og streames live på nettet. Så dukker Elon opp på scenen. Jubelen bryter løs. Dette er helt surrealistisk.

Som et religiøst vekkelsesmøte der en viktig spirituell leder nettopp har åpenbart seg. Parallellen er ikke helt feil: Tesla-eiere har noe religiøst ved seg.

Elbilene fortsetter å rase i pris

De hyller bilen opp i skyene som den «endelige løsningen» på alle moderne miljøproblemer. Og det kan virke som de ser på Elon Musk som en slags profet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer