Tesla Model 3 vises i Norge:

Teslas nye storselger

I dag skjedde det. Teslas nye storselger ble vist frem til de første kundene, og vi ble med.

PÅ VENTELISTE: Siril Woldstad Sjøflot prøver ut plassen i bagasjerommet i Tesla Model 3, med medbrakt barnevogn. Familien har stått på venteliste for bilen siden dag én. Foto: Fred Magne Skillebæk
PÅ VENTELISTE: Siril Woldstad Sjøflot prøver ut plassen i bagasjerommet i Tesla Model 3, med medbrakt barnevogn. Familien har stått på venteliste for bilen siden dag én. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokken 09.00 åpnet Tesla avdeling Skøyen dørene – som vanlig på en torsdag morgen. Men allerede på utsiden bar det preg av at noe nytt var i ferd med å skje. Det var strukket sperrebånd for å håndtere en kø av besøkende.

På innsiden stod nemlig landets første Tesla Model 3 gjennom offisielle kanaler – klar for å ta imot horder av spente kunder på den aller første visningen her til lands. Igjen, gjennom offisielle kanaler.

For allerede i går kunne vi fortelle om landets første eier av en Tesla Model 3, men denne var en USA-utgave, med de ulemper dette medførte.

Tesla Skøyen hadde gjort klart til lang kø på utsiden, men køen var fraværende – foreløpig. På innsiden stod likevel et 40-talls mennesker og beundret den røde 3-eren, både utvendig og innvendig.

Sjekk den plassen

- Vi må nesten prøve om det er plass til barnevogna, forteller Siril Woldstad Sjøflot. Hun og mannen Magnus har tatt turen for å se hva de faktisk har satt seg på liste for. De la inn reservasjon allerede dag én, under lanseringsarrangementet da dette ble mulig.

Fem måneder gamle Jonatan må sitte på armen til far, mens mor tester plassen til barnevogna. Først den ene veien, så den andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer