TEST - Peugeot 206 1,4 XT Premium

Peugeot 206 har blitt fem år gammel, en moden alder i dagens nybilmarked. Nå har bilen fått en ansiktsløftning, men er det nok for å kunne konkurrere med de nyeste bilene på markedet?

Publisert
Sist oppdatert
TEST - Peugeot 206 1,4 XT Premium


Behovet for en ny test av Peugeot 206 meldte seg da vi satt og jobbet med den store bilveiviseren. Vår forrige test var flere år gammel, og det har kommet mange nye konkurrenter de siste årene. I tillegg har 206 i år besøkt kirurgen og fått en ansiktsløftning.

Den store bilveiviseren deler inn nye biler i fire kategorier, fra beste kjøp til biler du absolutt burde styre unna. Våre erindringer av 206 sa oss at den burde havne i kategorien ikke blant de beste kjøpene, men kunne tiden ha spilt oss et puss? Kanskje er den som en god vin som bare modnes med årene?

Det var med andre ord på tide med en grunndig vurdering, og vi har kjørt bilen på test. Først skal vi se på motor og kjøreegenskaper.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer