TEST: Audi A4 Avant 1.8 T quattro S-line

Stasjonsvognutgaven av Audi A4 er etter vårt syn blant de lekreste stasjonsvognene på markedet. Denne gangen har vi testet bilen med 190 hestekrefter og firehjulsdrift.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Audi A4 Avant 1.8 T quattro S-line


Siden nye A4 ble introdusert i det norske markedet for drøye to år siden, har vi testet hele seks stykker. A4 finnes nemlig i en lang rekke varianter. A4 er tilgjengelig både som sedan og stasjonsvogn, og med og uten firehjulsdrift, eller quattro, som Audi-folket kaller det. I tillegg er modellen tilgjengelig med hele 10 motoralternativer og en rekke ulike girkasser.

Høy kvalitetsfølese

Vi tok godt i mot nye A4 og har gitt bilen mange godord i våre tester. A4 er ikke bare pen, både utvendig og innvendig. Bilen leverer også god komfort, har gode kjøreegenskaper og flotte bremser. Og ikke minst, bilen gir en høy kvalitetsfølelse.

163 eller 190?

Dette visste vi. Det vi ikke visste, var om 190-hesters-versjonen av turbomotoren gir valuta for pengene. Med denne motoren under panseret koster nemlig A4 Avant quattro 442.000 kroner - drøye 40.000 kroner mer enn samme bil med 163 hestekrefter.

Er de 27 hestene verdt 40.000 kroner? Vel, la oss forsøke å finne svaret.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer