Test av Moustache Samedi FS 27/9 Race

Vi har testet fulldempet terreng-elsykkel.

Tomt: Batteriet var 98% tomt etter nesten 3 mil med motoren innstilt på "Turbo". Terrenget var tekniske krevende. Foto: JAMIESON POTHECARY
Tomt: Batteriet var 98% tomt etter nesten 3 mil med motoren innstilt på "Turbo". Terrenget var tekniske krevende. Foto: JAMIESON POTHECARY Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elektriske sykler begynner å slå an for alvor i norske storbyer. Mens de fleste er tiltenkt urban bruk finnes det også muligheter for de som er interessert i å sykle ute i terrenget, og ikke bare til og fra jobb og butikken.

En fulldempet elsykkel kan være løsningen. Vi har valgt å teste en elsykkel som tåler skikkelig juling og skal gi deg et ordentlig adrenalinkick!

Men er en elsykkel på 22,4 kilo like underholdende i terrenget som en vanlig fulldemper?

LES OGSÅ: Usikker på om en elsykkel er noe for deg? Her er fordelene og ulempene

Super på klatring

Testsykkelen vår er en Moustache Samedi FS 27/9 race. Samedi betyr lørdag på fransk og antyder at sykkelen er tiltenkt fritid og moro i helgene.

Og det er moro - ikke minst i oppoverbakkene! For det er på klatringer at denne sykkelen briljerer mest.

Å holde 10-15 km/t i bratt oppoverbakke i terreng er urealistisk for de fleste. Du får en slags uovervinnelig følelse av å kunne klatre en strekning på halve tiden av det man vanligvis ville brukt, uten å bli spesielt sliten i beina. Og det er utrolig artig å kjenne sparket fra motoren i «Turbo» modus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer