TEST: BMW 116i

I løpet av noen få år har BMW utvidet modellprogrammt betydelig. Både X3 og X5 ble plantet i upløyd mark i BMW-sammenheng. I løpet av året har vi testet både X3 og den gjenoppståtte 6-serien. Nå til slutt er 1-serien på plass med et klart mål om å gjøre BMW tilgjengelig for folk flest.

Publisert
Sist oppdatert

Det er vanskelig å legge skjul på at det er spennende å prøve alle nyheter, og nytt og spennende utstyr som finnes i dagens biler. BMW er et av de merkene som også utstyrer testbilene sine med enorme mengder ekstrautstyr. 2-300.000 kroner i ekstra luksus er slett ikke uvanlig.

I fremtiden

1-serien som vi kjenner nå er ikke et blaff fra BMW. For en stund siden viste vi spionbilder av en rekke 1-seriebiler. Vi kan vente oss både kupé, kabriolet, sedan, stasjonsvogn og sedan. Saken finner du her. Mange mener å vite at 1-serien blir splittet i 1- og 2-serie. Vi tror ikke det. Vi regner med at alt vil hete 1-serie når det en gang dukker opp. En ren visuell bedømning av motorrommet sladrer også om at denne bilen er klargjort for rekkesekser. Vi spekulerer videre i at en 130i vil komme for å konkurrere med A3 3.2.

Gunstig

Noe av det vi syntes var mest spennende med 1-serien før vi kjørte den var prisen på dagens testbil. Det er en business-bil som koster 249.900 kroner inkludert alt utstyr ferdig på veien. Vinterdekk, elektronisk stabilitetsprogram, fjærnstyrt sentrallås, radio/CD-spiller, tosoners klimaanlegg, kjørecomputer, elektriske vinduer foran, seter med svært gode justeringsmuligheter og delt baksete er på plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer