TEST: BMW 335dA Coupé

BMW 335d er en imponerende og forførende bil.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er blant dem som drømmer om en 335d, må du være forberedt på at du ikke slipper billig unna. Bilen koster i utgangspunktet 781.000 kroner, men før essensielt utstyr og kjennemerker er på plass, må du belage deg på å punge ut med minst 850.000. Vårt testeksemplar var for eksempel satt opp med ekstrautstyr for rundt 250.000 kroner og ender dermed opp på godt over en million kroner.

Sjekk hva bilen din er verdt

Upraktisk

BMW 3-serie Coupé er heller ingen praktisk bil. Fraværet av bakdører betyr at det blir lite fristende både for eieren og vedkommendes venner å ta baksetene i bruk. Og den relativt lave sittestillingen resulterer i at inn- og utstigning fra forsetene blir mer anstrengende enn i "normale" biler. Bakhjulsdrift, kombinert med elendig bakkeklaring - i hvert fall med M-pakke (10,5 cm) sørger i tillegg for at bilen er i stand til å sette seg fast på flatmark vinterstid.

Kjørebil

Men - og det er et stort men; BMW 3-serie Coupé er selvsagt ikke laget for dem som eier de vanskeligst tilgjengelige vinterhyttene. Disse kan jo velge X3 eller X5. Den er heller ikke laget for barnefamilier eller mennesker som har problemer med å bøye seg. Nei, 3-serie Coupé er laget for personer som er glade i å kjøre bil. Og denne rollen spiller den med glans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer