TEST: BMW 520i

Den er lett å venne seg til, og å like, designen på nye 5-serie. Etter en lang test er det konservative likevel det mest slående.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: BMW 520i


Alt er selvfølgelig videreutviklet og forbedret i forhold til forrige generasjon 5-serie. Relativt sprekt design som deler klare familietrekk med Z4 og nye 7-serie skiller 5-serie klart fra konkurrentene.

Helhetlig

Nye 5-serie har en helhetlig design, den er ikke påtvunget familietrekkene, den markerte sideprofilen og de spesielle lyktene virker som de hører hjemme også på 5-serien. Vi opplever nykomlingen som den peneste av bilene som er ikledd BMWs nye designkode.

Gjenkjennelig

Selv om den ytre fremtoningen kanskje gir inntrykk av høyteknologi og futurisme er det lett å finne seg til rette bak rattet. Der er alt som det lenge har vært hos BMW, konsentrert rundt føreren og kjøreopplevelsen. Og ja, fortsatt nekter de strenge bayerne oss koppholdere i forsetet. Ingen coladrikk eller varm kaffe skal forstyrre jakten på landeveismil.

Vi savnet det likevel, men neste avsnitt handler om motor og kjøreegenskaper. Det finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer