TEST: Boble kabriolet (ny utgave)

Du kan si hva du vil om Beetle, men den er kanskje den perfekte bil for høye personer. Takhøyden er nemlig enorm og romfølelsen i Beetle er overveldende. Med taket nede blir det selvsagt en deilig sommerbil.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Boble kabriolet (ny utgave)
[Ugjyldig objekt (NAV)]
TEST: Boble kabriolet (ny utgave)

Vi kaster ikke bort tiden med å kjøre med ”hetta” på. Taket fjernes ved å vri på et håndtak ved innfestingen på forntruten. Resten av jobben gjør du med en knapp i midtkonsollen. Ønsker du å pakke inn kalesjen i trekket som følger med kan du gjøre det også.

Lunt

Frontruten på Bobla er plassert langt frem på bilen, men gir et veldig godt skydd mot vind og trekk. Selv uten vindavviser er det greit i lave hastigheter. Hever du vinduene både foran og bak samt monterer vindavviseren blir det lunt og behagelig.

Fristelsen

Bobla har en kjempefordel, og det er at alle som ser den liker den, veldig godt også. Smil og godt humør kommer med bobla og det er heller ikke så rent få som snur seg etter den. Både unge og gamle boblefanatikere merker nok at det kribler litt i blodet når de ser denne bilen.

Vi har kjørt mange mil med bilen og mer om livet med blomstervasen og andre morsomme boble-detaljer finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer