TEST: Cadillac 3.2 CTS

Cadillac har vi aldri kjørt før, og vi så for oss en testtur duvende rundt på østlandet, med en oppførsel på veien ala Ford Scorpio 1988-modell.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Cadillac 3.2 CTS


Vi tok helt feil. Cadillacen overrasket veldig i positiv retning og viser klart at amerikanerne også kan bygge biler ettert europeisk målestokk.

Vulgært

Cadillac har åpenbart hatt behov for vise at de har sine egne meninger om hvordan en stor familiesedan skal se ut. Linjene på CTS kan vi ikke si vi har sett noe sted tidligere, og det var det mange andre som ikke hadde heller. Ingen klarte å gjette hvilket merke dette var, og pågangen fra mennesker som lurte på hva vi kjørte rundt i var godt over middels. Hvis du tenker deg at Jaguar er en linjelekker og nesten sensuell bil er Cadillac CTS helt i andre enden av skalaen. Den ligner kanskje mest på et kjøretøy beregnet for stormangrep i en militær konflikt.

Passe stor

Cadillac CTS er 4,83 meter lang. Størrelsesmessig plasserer den seg sammen med for eksempel Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes E-klasse. Testbilen vår var utstyrt med en 3,2-liters V6-motor som gjorde en god jobb i CTS.

CTS står for Cadillac Touring Sedan. Mer om vår test av modellen finner du på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer