TEST: Chrysler Stratus 2.0 LX: Sportslig firmabil!

Prisen er Stratusens viktigste poeng -- her får du en stor bil som koster under 250.000 kroner. Men hva slags bil er egentlig Stratusen -- og hvor god er den?

Publisert

Chrysler ønsker nok selv å betegne Stratus som en "storbil", og kan således skilte med en enorm prisfordel. Tenk; en storbil som ikke koster mer enn 250.000 kroner!

Og joda - bilen er lang (475 cm), og har en rommelig kupe. Men bagasjeplassen er såvidt begrenset, at vi velger å plassere Stratus som en mellomklassebil heller enn en storbil. Og da blir målestokken for sammenligning biler som Ford Mondeo, Nissan Primera og Toyota Avensis.

Likvel en fordel?

Dersom du ser mer snevert på prislappen, kan Chrysler fortsatt skilte med en tilsynelatende prisfordel -- det er nemlig ikke mange som kan skilte med så omfattende utstyrspakke, automatgear og tolitersmotor.

Vi har valgt ut Ford Mondeo 1.8 Ghia (kr. 243.900), Nissan Primera 2.0 GX Business (249.900), Den nye Hyundai Sonata 2.0 GLS (kr. 249.900), Toyota Avensis 1.8 Terra Business (kr. 249.900) og Peugeot 1.8 Aut. In Business (kr. 249.900) som de mest åpenbare konkurrentene til Stratusen.

Klikk deg gjennom vår test av Chrysler Stratus 2.0 LE Business for å se hvordan bilen står seg mot disse -- og andre konkurrenter!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer