TEST: DinSide har prøvekjørt Subaru Impreza 2.0 GT Turbo

Ordet "Rallybil" lyser lang vei av Subaru Impreza turbo. Denne bilen er som hentet rett fra Rally Finnskog, men kan bli din for rett under 400.000 kroner. Og det er -- hvor utrolig det enn kan høres -- et røverkjøp.

Publisert

Da får du nemlig bilen komplett utstyrt, den mangler for så vidt bare klimaanlegg. Men hvem vil ha det på en slik bil? Det er bare ekstra vekt! Det samme med stereoanlegg -- hvem trenger nå det? Man har da motor! Skinnseter er bare for pyser, det kan likevel bli klamt nok i ryggen med denne bilen.

Og helt ny har bilen en prislapp på rett under 400.000 pluss frakt og reg. Mye penger, javel. Men det er ingen annen bil på det norske marked som koster under 400.000 kroner og har akselerasjonstid fra 0 - 100 km/t på under 7 sekunder. Du må faktisk godt over en halv million før du finner biler som byr Impreza på konkurranse -- og da snakker vi om biler som Saab 9-3 Viggen, Honda S2000 og lignende.

Eller Audi S3 som vi har latt Impreza Turbo møte i duell -- som du finner på 8338">denne lenken.

Ikke anonym

Noen liker det, andre kan ikke fordra det. Uansett -- Impreza er så langt fra anonym som den kan få blitt, bilen sladrer på alle måter at den er noe utenom det vanlige, og det å eie en slik bil blir neppe ansett som politisk korrekt i Norge. De eneste som har stor glede av en slik bil (ved siden av eieren selv) er sannsynligvis biltyver og forsikringsselskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer