TEST: EasyPark-mobilapp

Ingen liker å betale for å parkere bilen, men når du ikke har noe valg kan du i hvert fall gjøre det så enkelt som mulig.

PARKERINGSAPP: EasyPark gjør det enklere å betale for parkeringen. Vi brukte Galaxy Note 3 (Android) og iPhone 5 (iOS) under vår testperiode, men det er også en app for Windows Phone-brukere. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
PARKERINGSAPP: EasyPark gjør det enklere å betale for parkeringen. Vi brukte Galaxy Note 3 (Android) og iPhone 5 (iOS) under vår testperiode, men det er også en app for Windows Phone-brukere. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bor du i sentrale strøk finner du fort ut at det er få gratisplasser å parkere bilen, og dermed kommer du sjelden langt uten å ha kontanter eller kort tilgjengelig.

For oss som sjelden beveger oss utenfor huset uten å ha med smartmobilen, er det imidlertid fristende å fikse betalparkeringen via en app. Så når EasyPark lover å gjøre hverdagen din litt enklere, måtte vi selvsagt prøve.

Slik får du appen

Selve appen er gratis og kan hentes direkte fra AppStore, Google Play, eller Windowsphone. Under vår test brukte vi den på Galaxy Note 3 og iPhone 5, og brukeropplevelsen var identisk på dem begge.

Hva koster det?

Som privatkunde har du to alternativer:

  • EasyPark Large: Koster deg 39 kroner i måneden i fast avgift, i tillegg til betaling av selve parkeringen.
  • EasyPark Small: Her er det ingen faste månedsavgifter, og bør derfor være det mest aktuelle alternativet for deg som ikke bruker bilen daglig.

    Nøyaktig pris vil imidlertid variere etter hvor du parkerer, for her kommer det nemlig 15 prosent påslag på parkeringsavgiften.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer