TEST: Fiat Stilo 1.6

Det er fortsatt nødvendig med turtall for å lokke frem hestekreftene i Stilo, men det er også det eneste som minner om Fiat.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Fiat Stilo 1.6
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kvalitetsfølelse og materialvalg er på linje med andre europeiske konkurrenter, og de som har forelsket seg i dashbordet i Alfa 147 får samme bøffelhudimitasjonen i Stilo.

Stor kompaktbil

Vi har lenge påstått at moderne kompaktklassebiler har innvendig plass som om de skulle være mellomklassebiler. Måten Fiat har utstyrt Stilo på kan tyde på at de tror også bilkjøperne er i ferd med å oppdage at de egentlig ikke trenger større bil. I klassen er det kun nye Honda Civic som er lengre enn Stilo.

Litt satt

Testbilen ga med sitt lyse velurinteriør og mange komfortdetaljer definitivt ikke preg av å være en sporty kompaktbil. Den jobben er nok overlatt til Stilo med tre dører, og den praktiske femdørers utgaven av Stilo vil nok skuffe de som liker å kombinere familiebil med det sportslige.

Mer om motor og kjøreegenskaper kan du lese her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer