TEST: Fiat Stilo Multi Wagon

Fiat har en markedsandel i Norge på 0,3%. Konkurransen som blant annet består av Toyota, Peugeot og Volkswagen har totalt 37,4% av totalmarkedet for personbiler.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Fiat Stilo Multi Wagon


Det er med andre ord med et svakt markedsmessig utgangspunkt at Fiat tar fatt på oppgaven med å selge Stilo Multi Wagon. Stilo Multi Wagon er stasjonsvognen av Fiat Stilo som hittil i år ikke er solgt i mer enn 78 eksemplarer.

Nesten flerbruksbil

Stilo Multi Wagon er stor i kupeen og gir en enorm plassfølelse. Taket er høyt og sitteposisjonen er også høyere enn på resten av klassen. Den minner egentlig litt om Peugeot 307 SW, men Stilo Multi Wagon har ikke mulighet for syv seter. Bagasjeromsgulvet blir nesten flatt når du legger ned ryggen på baksetet og bagasjerommet er stort og lett å utnytte. Det er mye bra å si om plass og lastemuligheter, men vi opplevde flere negative ting under kjøring. Mer om det finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer