TEST: Ford Fusion 1.4

Høy og tøff forfra, og litt traurig bakfra – Ford Fusion skiller seg ut i rekken av småbiler.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Ford Fusion 1.4


Gevinsten ved å gå i høyden er økt brukervennlighet. Fusion er i utgangspunktet en Fiesta som er gjort høyere og lengre. Det er lett å kjenne igjen trekk fra Ford-familien, men mange vil nok oppleve Fusion som større og mer eksklusiv en småbilen Fiesta.

Trend

Etter hvert er det blitt mange fleksibiler med utgangspunkt i kompaktklassen. Renault Scenic, Opel Zafira og Citroen Xsara Picasso er eksempler mange etter hvert kjenner til. Ford har til nå ikke fulgt opp markedets ønsker om fleksibiler, men nå kommer de for fullt. Fusion lanseres i disse dager og en fleksibil i Focus-klassen kommer til høsten.

Bare større

Fusion gir deg stort sett noen ekstra centimeter her og der, det er lite fancy løsninger som mange av konkurrentene har satset på. Derfor kan Fusion virke litt kjedeligere enn for eksempel Hyundai Matrix med sine bakseter på skinner og flybord til passasjerene.

Vi var gjennom en skikkelig test av det praktiske den perioden vi hadde Fusion til test, men først kan du lese om motor og kjøreegenskaper her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer