TEST: Ford Tourneo Connect

Mange barnefamilier har denne praktiske bilklassen som favoritt. Til nå er det biler som Citroen Berlingo og Renault Kangoo som har rådet grunnen.

Publisert
Sist oppdatert

Det skjer ting i denne klassen. Ford satser med Tourneo Connect, og Volkswagen kommer snart med sin nye Caddy. Også Opel er på banen med Combo Tour. Felles for disse bilene er at de er basert på små varebiler, og at de er forholdsvis enkelt utstyrt.

En terskel

Vi har kjørt en del rundt i denne biltypen, og møter ofte reaksjoner om at det ikke er ordentlige biler. De fleste som prøver biltypen endrer oftest oppfatning til det positive. Plassen, den oversiktlige føreposisjonen og det rendyrkede funksjonelle sjarmerer, og komforten overrasker også de fleste positivt.

Større

Ford Tourneo Connect er litt større enn konkurrentene. Bagasjerommet sluker det meste, inkludert barnevogner som ikke engang trenger å slås sammen. Og det er den gode plassen som er viktigste salgsargument for denne type biler.

Tidligere var biler av denne typen mer plaget av sitt opphav i varebilverdenen. Det er de ikke lenger i samme grad, produsentene gjør en skikkelig jobb for å tilpasse personbilutgavene med bedre komfort og valgmuligheter når det gjelder utstyr.

Les mer om motor og kjøreegenskaper her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer