TEST: Honda CR-V 2.0 Executive

Andre generasjon Honda CR-V ble introdusert i det norske markedet så sent som våren 2002. Nå, bare to og et halvt år senere, lanseres en ansiktsløftet og bedre utstyrt versjon.

Publisert
Sist oppdatert

Vi testet andre generasjon CR-V allerede i april 2002, og forsto umiddelbart at Honda hadde lyktes godt med denne bilen. Dette inntrykket ble bekreftet i januar 2003, da vi lot CR-V måle krefter med fire tøffe konkurrenter, deriblant Nissan X-Trail og Toyota RAV4. Vi kåret CR-V til vinner til klassens beste kjøp.

Tøffere konkurranse

Det har imidlertid skjedd mye i denne klassen siden januar 2003. Blant annet har både Ford og Mitsubishi introdusert helt nye modeller, Maverick og Outlander. Subaru Forester har vært gjennom et modellskifte, mens både Land Rover Freelander, Nissan X-Trail og Toyota RAV4 har fått ansiktsløftinger. Honda CR-V møter derfor i dag betydelig skarpere konkurranse.

Nye lykter og mer lakk

Av den grunn var nok den norske Honda-importøren glad for at Honda-fabrikken valgte å oppgradere CR-V etter så kort tid. Vi har i en tidligere artikkel gitt en grundig beskrivelse av endringene, men gjentar at CR-V har fått ny grill, nye tåkelykter og nye frontlykter med separate fjernlys-reflektorer. Oransjefarven har forsvunnet fra baklyktene, som samtidig har fått klarere lykteglass og innslag av sterke rødfarger. Samtidig har Honda gått grundigere til verks med lakksprøyten. Støtfangerne prydes nå med lakk i bilens farve, og enkelte utstyrsvarianter har i tillegg fått lakkerte hjulbuer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer