TEST: Hydrolift F26 - 470 HK og 65 knop!

Det finnes båter for omtrent alle behov, og Hydrolift Marine på Nesodden har sett det som sin oppgave å tilfredsstille de som vil fort frem - veldig fort. Hydrolift F-26 er i tillegg fleksibel og anvendelig.

Publisert

Hydrolift har lenge vært godt kjent for sine supereffektive skrog. Helt fra midten av 80-tallet har de laget raske fritidsbåter for båtfolk med ekstremt fartsbehov. Gjennom årenes løp har skrogene blitt større og større, og Hydrolift har nå kjempet seg opp til 30 fot med nye T-30 som lanseres senere i sommer.Vår testbåt ligger midt på treet i den såkalte F-serien og er på 26 fot. Båten kan leveres med flere motorer, med både diesel og bensin som drivstoff.

Hydrolift kaller F-serien for flerbruksbåter siden bruksområdet blir ganske utstrakt med den unike innredningen. 12556">Les mer om dette under plass og innredning.

Motor avgjør

Det bor mye ressurser i en Hydrolift og det er i stor grad du selv som avgjør hvor heftig kjøreopplevelsen skal bli. Motoralternativene strekker seg over et vidt spekter, fra dieselmotor på 243 hestekrefter til bensinmotor med hele 475 hestekrefter.

Vi var i den lykkelige situasjon at vi ble utstyrt med 470 hestekrefter fra Mercruiser. Med denne kan du presse grenser og kjøre som en villmann der forholdene tillater det. Dette er ikke motoren som egner seg best til familieliv og rekreasjon, dette er for entusiasten som liker fart bedre enn de fleste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer