TEST: iPhone håndfrisett

Henda på rattet mister!

TEST: iPhone håndfrisett
Publisert
Sist oppdatert

Apples iPhone har blitt så populær at de som virkelig liker den, de liker den så mye at de er millimetre unna å synge nattasangen til den før de, eller den, legger seg. Mange vil nok likevel innrømme at epletelefonen ikke er den telefonen som ligger best i hånda mens en snakker, spesielt ikke når den ringer mens du ligger i 140 90 på motorveien.

I bilen skal selv jesusmobilen være fastmontert, og da kan dette håndfrisettet med FM-sender være verdt å kaste et blikk på.

Gummimotstand

Det kinesiskproduserte settet plugges i sigarettenneruttaket på bilen, og en fleksibel sjiraffnakke kulminerer i en blokk der iPhonen (eller iPoden) monteres. To klemmer med ruglete gummi sørger for å holde mobilen eller mp3-spilleren fast selv på klassiske norske telehiv-veier (jada, vi har prøvd), uten at de er så stramme at det byr på problemer å sette mobilen på plass.

Etter at en har koblet til Apples dockingkabel i bunn på iPhone, og minijack-ledningen i hodetelefonutgangen, og, ikke minst, etter at du har funnet en støyfri frekvens på FM-båndet, er det strengt tatt bare å kjøre i vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer