TEST: Kia Carens

Pris er et viktig våpen for å skaffe seg markedsandeler – Kia Carens er billigere enn konkurrentene.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Kia Carens


Det er ikke mangel på utstyr som gjør Carens billigere, testbilen vår med utstyrnivå EX er velutstyrt. Det er nok heller materialvalg og lavere produksjonskostnader som sørger for prisforskjellene.

To varianter

Kia Carens kommer i to varianter, enten som seksseter med tre seterader eller som vanlig femseter. Vi kjørte førstnevnte som gir minst fire personer svært god plass, men der tredje seterad stjeler så mye bagasjeplass at løsningen ikke er særlig gunstig for de som sjelden har behov for flere enn fem sitteplasser.

Ikke en tilstand

Nå er nok ikke Norge et land store internasjonale bilprodusenter er så nøye med å sjekke klangen i modellnavnet på, Carens høres på norsk ut som en tilstand du ikke frivillig setter deg selv i. Fine kjøreopplevelser er på mange måter en tilstand, i så måte er lever Carens ikke opp til navnet. Mer om trivelige kjøreegenskaper og motor finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer