TEST: Land Rover Defender 110

Ingen vil beskylde deg for å ha en bil hvis utseende lover mer enn det holder, men det er ikke sikkert noen orker å sitte på med deg for det.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Land Rover Defender 110


Motorveikomforten i en Defender er nemlig helt i særklasse dårlig, og sittestillingen kan karakteriseres som annerledes. Etter en grundig test tror vi allikevel mange er villig til å leve med svakheter i bytte for en bil som sjarmerer og imponerer på mange områder.

Ettermontert komfort

Defender har klare likhetstrekk med de første Land Roverene som kom på markedet for over 50 år siden. Dagens ytre har stort sett vært uforandret siden 1983, og det samme gjelder interiøret. Det som har kommet til er ettermonterte komfortdetaljer som elektriske vinduer, sentrallås og klimaanlegg.

Rett til skogs

Veien til Defenderens rette element var støyende, men da vi kom frem til skog og gjørme var alt glemt og tilgitt. For uerfarne offroadere tilbyr Defender selvsikkerheten som trengs, og for de mer erfarne gir den muligheten for kjøring på grensen.

Mer om sterke sider i skogen og svake sider på veien kan du lese om her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer