TEST: Land Rover Freelander 1.8 SE

Land Rover Freelander er en av svært få biler i denne klassen som ikke kommer fra Japan. Nå har den blitt oppgradert både utvendig og innvendig, og fremstår som både tøff og macho. Bilen ble lansert i 1997 og er dermed inne i sitt sjuende leveår. Henger den fortsatt med?

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Land Rover Freelander 1.8 SE


Land Rover Freelander er ikke den beste i klassen, men vil nok av mange bli betegnet som den mest spennende modellen blant små og høye firehjulstrekkere. Både i 2002 og 2003 solgte den i snaue 400 eksemplarer i Norge, og i forhold til riskokerne, som til sammen solgte i tusenvis av eksemplarer, er ikke det mye.

Sist

Vi har litt av skylden for at det ikke har gått så bra i Norge. Vi har hatt mye negativt å melde om Freelander og det toppet seg i fjor høst da den endte nederst på listen i en sammenligningstest sammen med Honda CR-V, Toyota RAV4, Subaru Forester og Nissan X-Trail.

Den nye modellen ser bra ut, men kan utseende og stil redde den fra slaktekniven? Mer om Freelander finner du på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer