TEST: Lexus LS430

Vi får utlevert nøklene, putter dem i lomma og lar de ligge der i de dagene vi er Lexus-eiere. For hvem trenger vel nøkler bak rattet i Lexus LS430 – japanernes teknologiske tour de force?

Publisert
TEST: Lexus LS430
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Tenk deg en bil som vet hvem du er. Som føler når du vil bevege deg fra fortauet og inn i bilens skinnkledde luksus. Lexus LS430, toppmodellen blant Lexusene, gjør det.

Bilen kjenner deg

Nøkkelen og bilen kommuniserer nemlig med hverandre, og i det øyeblikket du berører dørhåndtaket låser bilen seg opp. Sett deg inn, vri rundt tenningen – og start opp den gigantiske V8 motoren - fortsatt uten nøkkel. Med 8 sylindere i sving, justerer bilen selv rattet tilbake til posisjonen det hadde da du sist kjørte bilen, den store skjermen på midtkonsollen – som du betjener ved å trykke på den - tennes og instrumentene våkner til liv.

Kort liste

Er det utstyr du er på jakt etter er Lexus LS430 av den kjedelige sorten. Glem hyggelige stunder i godstolen hvor du krysser av på en innholdsrik liste over ekstrautstyr. Lexus LS430 har nemlig alt. Noen liste over ekstrautstyr finnes ikke, det eneste du kan velge er om du foretrekker skipose istedenfor kjøleskapet som er standard.

Hvor er TV-en?

Trass i at vi er omgitt av det ypperste i luksus, baksetet har innebygget massasje, er ikke Lexus LS430 perfekt på utstyrssiden. Hvor er for eksempel TV-mottakeren, og hvorfor har ikke LS430 en konstantfartholder som avpasser farten etter bilen som kjører foran? Vi savnet dessuten innebygget telefon i Lexusen.

Det vi derimot ikke savnet var plass, og komfort. Men det kan du lese mer om her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer