TEST: Mitsubishi Outlander 2.4 Automat

Outlander 2.4 skal kjempe seg inn blant de litt mer motorsterke SUVene i en prisklasse som ligger litt over det som er utgangspunktet for klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Outlander starter på 299.900 kroner. Det er en helt brukbar bil med 136 hestekrefter og som har det utstyret du trenger. Oppgraderer du til Sport-modell får du skinnseter, aluminiumsfelger, tåkelys og automatisk klimaanlegg til en pris av 38.000 kroner ekstra. For ytterligere 42.000 får du 160 hesters motor og automatgir. Det er spesifikasjonene på Outlander 2.4 Sport vi har kjørt.

To motorer

Det er disse to motorene Outlander leveres med. Det finnes med andre ord heller ikke dieselmotor til bilen. Ønsker du automatgir må du velge den store motoren som vi har kjørt i denne testbilen.

Mitsubishi har ikke vært av de merkene som har sprøytet ut nye biler de siste årene, men nå begynner det å ta seg opp. Det begynte med en oppgradert Space Star og helt ny Outlander og Lancer. Senere i år kommer "rallybilen" Lancer EVO VIII og flerbruksbilen Grandis som erstatter Space Wagon.

Vi har kjørt Outlander 2.4 med tilnavnet Sport. Det er en godt utstyrt bil til en ikke avskrekkende pris. Det er også den eneste SUVen med 5 års garanti. Les mer om testkjøringen på denne lenken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer